Med Trude Kristin og mannskoret Sønner av døtre

Med Trude Kristin og mannskoret Sønner av døtre

Med Trude Kristin og mannskoret Sønner av døtre

by
1361 1361 people viewed this event.

Velkommen til et varmt møte med duoen Trude Kristin Klæboe/Frøydis Grorud og mannskoret Sønner av døtre m/band.

Duften av kjærlighet er navnet på det nye prosjektet som artistene Frøydis Grorud (saksofoner og fløyter) og Trude Kristin Klæboe (sang og piano) står bak. De er to utøvere som utfyller hverandre perfekt i musikalsk harmoni. De spiller og improviserer seg – bokstavelig talt – gjennom de vakreste sangene du kan tenke deg, både med og uten vokal.
Og nå er Frøydis og Trude Kristin i gang med nytt album! «Duften av kjærlighet» blir tittelen på platen som kommer høsten 2020 med påfølgende konsertturné.

På albumet «Duften av kjærlighet» har de plukket ut både vakker instrumental filmmusikk, lavmælte viser, storslåtte salmer og livsnær popmusikk; Noen i ny drakt, og atter andre med kjent melodi, men med ny norsk oversettelse. Musikken tar deg med inn i et melodiøst, akustisk og lekent musikalsk landskap.
Albumet ble spilt inn under corona-lockdownen våren 2020 (med store mengder antibac og behørig avstand). Og med opplevelsen av hvor skjørt livet kan være, og at det slett ikke er noen selvfølge å jobbe som musiker i denne tiden, gjorde at det ble ekstra viktig å gjennomføre den planlagte innspillingen for musikerne.

«Det opplevdes som en utrolig god, inspirerende og trøstende prosess for oss å være i, og det gjorde noe med oss – og musikken! Det kjentes som den dramatiske tidsånden forsterket kjærlighetens grunntone i prosjektet, og det er vårt håp at du som lytter også kan merke det når du hører på!»

Ekstra stas har det vært å ha med gjestemusikerne Per Einar Watle og Trond Lien som på hver sin måte har krydret innspillingen med særegent og elegant spill på henholdsvis gitarer, hammondorgel, keyboards og trekkspill.
Vidar Lunden har vært vertskap for hele prosjektet og sørget for nydelig atmosfære i sitt lune studio Musikkloftet i Asker, som virtuos lyddesigner og engasjert produsent, samt med pålegg av smakfulle basstoner. Albumet blir dessuten gitt ut på Lundens plateselskap Park Grammofon.

Med «Duften av kjærlighet» er ønsket å gi lytteren en musikalsk reise gjennom alle livets faser. Tanken bak dette albumet er å plukke ut sanger som rommer livets kontraster. Du vet, litt sånn som solregnet gjør, som når det regner samtidig som sola skinner. Sanger som snakker sant om livet, og som samtidig minner deg om hvor vennlig Livet og Vårherre kan luske deg i håret når sola skinner gjennom regnet. Kjærligheten er som livet selv – i stadig bevegelse, endring og vekst, og som regel med flere spørsmål enn svar, som sangen «Kärlekens tid» av Ylva Eggehorn så sterkt formidler.

Grorud/Klæboes duo rommer et hav av variert og vakker musikk i mange sjangre, og i et intuitivt og tilstedeværende samspill fortolker de kjente og kjære klassikere på sin særegne, dynamiske og lekne måte.
I 2015 gav de ut suksess-albumet «Duften av liv» og nå kommer endelig det lenge etterspurte oppfølgings-albumet.

Sammen har de gjort seg bemerket ikke bare i lukkede arrangementer, bryllup og begravelser, de har også lyst opp større musikkfestivaler og eventer med sitt musikalske og personlige nærvær. Duoen har spilt flere konserter sammen med Trygve Skaug og har samarbeid med både Christian Ingebrigtsen og Tore Petterson.

Mannskoret Sønner av Døtre er et kor for menn på bedringens vei!
De synger seg gladere, verdsetter kameratskapet og ønsker å formidle glede til dem som hører sangen deres. Repertoaret er variert; gamle salmer, nyere viser og pop; de sier selv at de er i ferd med å bli voksne og setter derfor pris på country 🙂 Koret hører til i Norkirken Sandefjord, og John Haugland er musikalsk leder.

Medvirkende i denne konserten er:

•Trude Kristin Klæboe, sang og klaver
•Frøydis Grorud, saksofon
•Sønner av Døtre m/band

Arrangementet følger de til enhver tid gjeldende smittervernregler ifm Covid-19.

Arrangør: MiSK

Billett: 261 kr  

To register for this event please visit the following URL: https://hjertnes.no/scene/duften-av-kjaerlighet-misks-kirkefestdager/ →

 

Date And Time

tirsdag 03-11-2020 @ 19:00
 

Location

Online event

Share With Friends