Sanger om glede og fred, med Torun Eriksen

Sanger om glede og fred, med Torun Eriksen

by
788 788 people viewed this event.

Denne kvelden får du et etterlengtet avbrekk i julegavehandelen når Torun Eriksen og Frøydis Grorud tar med seg noen av landets beste jazzmusikere for å gi oss «sanger om glede og fred».

Skiensartistene Torun Eriksen og Frøydis Grorud ville lage en annerledes juleplate. De ?kk med seg to av sine store helter; Bjørn Kjellemyr på bass og Bjørn Klakegg på gitar. Kvartetten dro til Klakeggs gård, rigget opp i stallen og spilte inn et neddempet og vakkert album på norsk, med nye og gamle, kjente og ukjente julesanger i skjønn forening. Albumet «Sanger om glede og fred» kom ut i 2010 på Jazzland Recordings.

Her ?nner du blant annet tradisjonelle «Deilig Er Jorden», «Jeg synger Julekvad» og «Det Lyser i Stille Grender», side om side med «Karl-Bertil Jonnsons Julafton», «Elv» Eriksens norske oversettelse av «River» (Joni Mitchell), og hennes egen originale «Vente På Jul».

I år feirer Sanger om glede og fred 10-års jubileum og markeringen legges naturlig nok til Skien og Ibsenhuset, stedet hvor Frøydis og Torun har gjort sine første konsertopptredener sammen. 

Billettpriser:

Ordinær: 350
Studenter og elever ved Skien videregående skole: 100

To register for this event please visit the following URL: https://www.ibsenhuset.no/program/sanger-om-glede-og-fred/ →

 

Date And Time

tirsdag 01-12-2020 @ 19:00
 

Location

 

Venue

Ibsenhuset

Share With Friends