Sanger om glede og fred, med Torun Eriksen

Sanger om glede og fred, med Torun Eriksen

Sanger om glede og fred, med Torun Eriksen

by
1365 1365 people viewed this event.

Denne kvelden får du et etterlengtet avbrekk i julegavehandelen når Torun Eriksen og Frøydis Grorud tar med seg noen av landets beste jazzmusikere for å gi oss «sanger om glede og fred».

Skiensartistene Torun Eriksen og Frøydis Grorud ville lage en annerledes juleplate. De ?kk med seg to av sine store helter; Bjørn Kjellemyr på bass og Bjørn Klakegg på gitar. Kvartetten dro til Klakeggs gård, rigget opp i stallen og spilte inn et neddempet og vakkert album på norsk, med nye og gamle, kjente og ukjente julesanger i skjønn forening. Albumet «Sanger om glede og fred» kom ut i 2010 på Jazzland Recordings.

Her ?nner du blant annet tradisjonelle «Deilig Er Jorden», «Jeg synger Julekvad» og «Det Lyser i Stille Grender», side om side med «Karl-Bertil Jonnsons Julafton», «Elv» Eriksens norske oversettelse av «River» (Joni Mitchell), og hennes egen originale «Vente På Jul».

I år feirer Sanger om glede og fred 10-års jubileum og markeringen legges naturlig nok til Skien og Ibsenhuset, stedet hvor Frøydis og Torun har gjort sine første konsertopptredener sammen. 

Billettpriser:

Ordinær: 350
Studenter og elever ved Skien videregående skole: 100

To register for this event please visit the following URL: https://www.ibsenhuset.no/program/sanger-om-glede-og-fred/ →

 

Date And Time

tirsdag 01-12-2020 @ 19:00
 

Location

Share With Friends