Sommerlyd i Lunden: Duften av sommer med Trude Kristin, Tore, Per Einar og Frøydis

04
jul

Sommerlyd i Lunden: Duften av sommer med Trude Kristin, Tore, Per Einar og Frøydis

 
20 har sett på arrangementet.

«Duften av sommer» er en konsert som byr på musikalske overraskelser og skikkelig feelgood sommerstemning. 

Tore Petterson er for mange kjent fra NRK-programmet Sofa og som den fargerike dommeren i Skal vi danse i TV2. I vinter deltok han også i MGP med sin egen låt «This could be the start of someting new». For flere år siden startet Tore startet sin musikalske karriere i jazzmiljøet i og rundt hovedstaden. Han elsker å synge jazz og er en varm og lidenskapelig formidler med klare paralleller til både Chet Baker og Frank Sinatra. I tillegg er han en fyr med en fantastisk humor og masse godt på hjertet. 

Denne kvelden skal vi også bli kjent med en annen glimrende sanger og pianist, Trude Kristin Klæboe. Hun har gjestet Skien tidligere, blant annet som artist på Julejazznatt i Skien kirke. Klæboe er en ettertraktet utøver som har en formidlingevne av de sjeldne. Hun har blitt omtalt som «Norges svar på Eva Cassidy», og det er ikke uten grunn. Trude Kristin har opptrådt ved NRKs Sommertoget, skrevet musikk til MGP og spilt for dronningen i hennes 80-års feiring. Med Frøydis har hun et fast samarbeid og de slipper sitt andre album i september 2020. 

På denne platen har musikeren fra Stathelle, Per Einar Watle, bidratt på flere låter med sitt eminente gitarspill. Han er for mange kjent fra samarbeid med både Tre Sopranos og Lena og Jannicke, og ikke minst fra sin egen trio PEW og bandet Salto Mortale (CSSE). Og når det kommer til ekte sommermusikk er det artig å kunne nevne at Per Einar er komponisten bak musikken vi hører i tv-serien «Neste sommer» på TVNorge. Vi kan garantere at vi får et hyggelig gjenhør denne kvelden.

Billettpris: kr 350

Arrangementet vil foregå utendørs.

Ved nedbør kan arrangementet bli flyttet inn.

Ta gjerne med eget teppe.

Sammen tar vi ansvar – se Ibsenhusets smittevern.

 

Dato og tid

lørdag 04-07-2020 @ 19:00
 

Sted

 

Lokalet

Ibsenhuset
 
 
 

Del med venner