Booking

Har du klikket deg inn på denne siden, så lurer du kanskje på hva Frøydis kan tilby deg som skal avholde et arrangement, ønsker en (intim)konsert, feire et jubileum, eller ønske verdige og minnerike rammer rundt en seremoni, enten om det er bryllup eller begravelse. Les da det som følger.

Frøydis er en svært dyktig og allsidig musiker, og håndterer sopran- og tenorsaksofonene som om hun var født med dem. Hun er også veldig habil fløytist, spiller klokkespill, melodika, piano, perkusjon, og er bakgrunnssanger. Hennes musikalske utdannelse og erfaring spenner over tre tiår, og hun har samarbeidet med utallige kjente artister fra inn- og utland.

Hun utmerker seg også som en sterk formidler, som alltid klarer å skape et spesielt bånd med sitt publikum. Hennes personlige tilnærming tar dem med inn i hennes tankeverdener og opplevelser, og hun bygger naturlig og instinktiv broer mellom fortellinger og musikken. Hun sjarmerer, engasjerer, berører, oppmuntrer og beveger.

Frøydis kan tilby skreddersydde rammer rundt ditt arrangement. Enten alene, med faste samarbeidspartnere som sanger og pianist Trude Kristin Klæboe eller den kjente kapellmester Trond Lien, eller med andre musikere og grupper som utgjør del av Frøydis’ utstrakte krets av artister og kontakter.

I tillegg til egne opptredener er Frøydis også en erfaren arrangør og formidler. Hun har arrangert en hel rekke konserter og musikalske matinéer i serien Frøydis inviterer… på Chat Noir i Oslo, Drammens Teater og Ibsenhuset i Skien, men også jazzfestivaler og andre tilstelninger.

Frøydis har vist sitt brede repertoar og improvisasjonsevne i to tiår som frontfigur i husbandet til NRKs Beat for Beat, noe som også gjør henne tilpasningsdyktig og fleksibel inn imot ulike forespørsler.

Én ting er klar: det er mange som har engasjert Frøydis flere enn den ene første gangen, er du klar for å la deg overbevise?